Autocolantă Anti – Radiații

 

 

 

Salut tuturor!

Sper că faceți bine!Zilele trecute mi s-a ars cartela telefonică și ca urmare telefonul nu a mai dorit să fie receptiv la o cartelă de model nou…era din modele vechi.Era și timpul de cumpărat un altul…hi..hi…”Oamenii normali schimbă telefoanele mai des,dar tu?-mi-am zis și am profitat de oferta de sărbători de la Orange.Dar nu despre aceasta e vorba…despre ceva mai important aduc acest mesaj.

PENTRU PRIMA DATĂ OMENIREA A FOST AVERTIZATĂ DE RISCUL APARIȚIEI CANCERULUI DE LA FOLOSIREA TELEFOANELOR MOBILE, IN 2011.ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII (OMS) BAZÂNDU – SE PE CERCETĂRI ȘTIINȚIFICE A CLASIFICAT ACEST CANCER (GLIOM), CA FORMĂ CEREBRALĂ.

tumoare-celular

Telefonul mobil e o adevărată „BOMBĂ”,care ne distruge organizmul, in special cele mai sensibile -creerul și cristalinul.

Mai supuși riscului sunt copiii,femeile insărcinate,vârstnicii și persoanele care folosesc necontenit telefonul mobil timp de 30minute.

De unde vin undele?

ANTENA-emite aceleași unde electromagnetice ca și cuptorul cu microunde, incălzind celule umane, afectându-le.Ați observat cum se incălzește urechea după o conversație?

DIFUZORUL și MICROFONUL

Radiațiile de la aceste surse sunt absorbite de organizm,incât se afectează sistemul imunitar, care duce la apariția diferitor maladii:oboseală,iriscibilitate,insomnie,depresie,scăderea câmpului de vedere,probleme de memorie și concentrare s.a.

Specialiștii Companiei  GREEN WORLD au elaborat și au creat un chip ultrasubțire,care absoarbe radiațiile nocive de la antenă,difuzor și microfon.O autocolantă specială din polimer de inaltă calitate capabil să protegeze eficient organizmul uman de radiații electromagnetice.

http://en.world-food.com/

%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%bd%d0%b0%d0%b7%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8f

VĂ DORESC SĂ AVEȚI STĂRI DE BINE!

CU IUBIRE ȘI GÂNDURI FRUMOASE CĂTRE VOI

Veronica Sandul

 

Un gând despre “Autocolantă Anti – Radiații

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s