Măști de la vegetarieni

 

 

 

Dragii mei!!!

Am impresia că toți au inceput a fi vegetarieni…e la modă poate . Toate vedetele sunt vegane..vegetariene…Cred că nu…

Acum 30 de ani  cănd am schimpat modul de viață …cunoașteam doar cuvîntul vegetarian..hi..hi…

O alimentație corectă ne va menține sănătoșii pe intreg parcursul vieții…

dar ar fi bine să cunoaștem și cum să gătim ca produsele să nu piardă din substanțele nutritive.

La clasele culinare ce se vor petrece in Centru Medical „Stilimed”,or.Chișnău,str.Genta Latină 11/1 (sectorul Ciocana) vom invăța multe taine culinare…iar pe lingă aceasta și vom aplica măști naturistice.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

Dar cine sunt vegetarienii???

Am cules acest articol din Wikipedia…și pentru mine…de a mă găsi in ce secțiune sunt…hi..hi(nu știam de ele…)

Vegetarianismul / v ɛ ɪ t ɛər i ə n ɪ z əm / este practica de a se abține de la consumul de carne ( carne roșie , carne de pasăre ,fructe de mare , și carnea de orice alt animal ), și poate include , de asemenea , abținere de la de -Produse de sacrificare a animalelor .

Vegetarianismul pot fi adoptate pentru diferite motive. Mulți obiect consumul de carne din respect pentru al senzației de viață. Astfel de motivații etice au fost codificate sub diferite credințe religioase , împreună cu drepturile animalelor . Alte motivații pentru vegetarianismul sunt legate de sănătate, politice, de mediu , culturale, estetice , economice , sau preferințele personale. Exista soiuri de dieta precum: un ovo vegetarian dieta include ouă , dar produsele lactate nu, un lacto – vegetarian dieta include produse lactate ,dar nu și ouă, și un ovo-lacto – vegetarian dieta include oua si produse lactate. Un vegetarian dieta exclude toate produsele deorigine animală , inclusiv ouă, lactate și miere . Unii vegani evita , de asemenea , alte produse de origine animală , cum ar fi ceara de albine , piele sau îmbrăcăminte de mătase, și gâscă grăsime pantof poloneză.

Diverse produse alimentare ambalate sau transformate, inclusiv prăjituri, cookie – uri, bomboane, ciocolata, iaurt si bezele, contin adesea ingrediente de origine animală necunoscute, și poate fi o preocupare specială pentru vegetarieni , datorită probabilității unor astfel de adăugiri.  De multe ori, produse sunt revizuite de către vegetarieni pentru ingrediente de origine animală , înainte de a cumpăra sau de consum. vegetarienii variază în sentimentele lor cu privire la aceste ingrediente, cu toate acestea. De exemplu, întimp ce unii vegetarieni pot fi constienti de origine animala derivate cheagului rolul lui în producția obișnuită de brânză și , prin urmare , se poate consuma în necunoștință produsul, alți vegetarieni nu poate lua problema cu consumul său.

Semi-vegetariene diete constau in mare parte din alimente vegetariene, dar pot include pește sau păsări de curte, sau , uneori , alte produse din carne, pe baze rare. Cei cu diete care conțin pești sau păsări de curte pot defini carne numai ca mamifer carne și sepoate identifica cu vegetarianismul. O pescetarian dieta a fost descrisă ca fiind „pește , dar nici un alt tip de carne”. comună utilizare asocierea dintre astfel de diete si vegetarianismul a condus grupuri vegetariene , cum ar fi Societatea vegetariana să se afirme că dietele care conțin aceste ingrediente nu sunt vegetarieni, pentru că peștii și păsările sunt de asemenea animale.

Am găsit…sunt Semi-vegetariană.

foods

SĂ AVEȚI POFTĂ!!!

Filmulețele din această serie vor fi publicate in ziua de marți.

Vă Imbrățișăz!

Veronica

Reclame